Alweer BBQ

01/06/2009

Vanavond staan er chipolataworstjes met rauwkost (tomaten, sla, komkommer, geraspte worteltjes) en gekookte aardappeltjes op het menu. De worstjes bakken we op de BBQ. Wij hebben een gasbarbecue en maken daar in de zomer vaak gebruik van, zoals u waarschijnlijk al hebt gemerkt. Dat is supergemakkelijk. Gewoon aanzetten en je kan beginnen bakken. Zonder vetstof. Bakt niet aan (tenzij je je vlees of vis natuurlijk veel te lang laat liggen) en het vlees is overal op dezelfde manier gebakken. Dus niet zwart aan de buitenkant en halfrauw aan de binnenkant.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: