Helaas…

16/06/2009

Gisteren heb ik een receptje van I. uitgeprobeerd.

Spekjes (of blokjes hesp) bakken. Blokjes courgette toevoegen met een beetje water. Bijna zacht laten worden en blokjes tomaat toevoegen. Nog een eitje met gemalen kaas erover. Laten stollen en klaar. Met rijst geserveerd.

Helaas zijn we niet zo’n courgettefans. Manlief en ik vinden courgette een nogal fletse groente. Daarom vonden we dit gerechtje niet zo heel lekker. Sorry, I….

Vandaag gekookte aardappeltjes met erwtjes en worteltjes en pepersteak. En rijstpap als dessert.

Advertenties

Eén reactie to “Helaas…”

  1. Inga said

    Des goûts et des couleurs (et certains disent aussi des femmes) on dispute pas…
    Ander en beter (benieuwd naar je reactie):
    Aardbeientiramisu :
    voor een goeie grote kom (8-tal personen) :
    -4 eierdooiers
    -5 eetlepels suiker
    -500 gr mascarpone
    -3 eiwitten
    -1 à 2 pakken boudoirs
    -1 kg aardbeien
    -glas ananassap
    Snij de aardbeien in schijfjes, klop de eierdooiers met 3 eetlepels suiker stevig op, voeg de mascarpone erbij en meng goed.
    Klop de eiwitten met 2 eetlepers suiker stevig en meng met het mascarponemengsel.
    Leg een laag koekjes, doe er een beetje ananassap op, niet te veel (vinden ons kinderen leuk om met een spuit koekje per koekje in te spuiten), daarop een laag mascarpone en dan een laag aardbeien.
    Daarop nog een keer hetzelfde : laag koekjes, ananassap, mascarpone en afwerken met een laag aardbeien.
    1 nacht laten rusten in de koelkast en smullen maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: