Kalfsfricassee

24/06/2009

Braad stukjes kalfsvlees aan. Zet net onder water. Laat een tweetal uurtjes pruttelen tot het vlees zacht is. Rol balletjes gehakt. Haal het kalfsvlees uit het water. Kook de balletjes in het water. Haal de balletjes eruit. Maak een roux met boter, bloem en het water met een bouillonblokje. Bak intussen champignons. Voeg kalfsvlees, balletjes en champignons bij de roux. Opdienen met rijst.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: