Bladerdeeghapjes met witloof en gerookte hesp

28/02/2010

Een stronkje witloof en twee sneden gerookte hesp fijn snijden. Het witloof kort stoven. Hesp en 50 g gemalen kaas toevoegen. Dat mengsel op stukjes bladerdeeg leggen en dichtvouwen en in de oven op 200°C bakken.

Advertenties

Eén reactie to “Bladerdeeghapjes met witloof en gerookte hesp”

  1. […] Bladerdeeg gevuld met witloof en gerookte hesp […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: