Bananenmuffins

13/07/2010

Ingrediënten:

  • 3 rijpe bananen
  • 100 g gehakte walnoten
  • 200 g bloem
  • 2 koffielepels bakpoeder
  • 1/4 koffielepel kaneelpoeder
  • 150 g zachte boter
  • 150 g bruine suiker
  • 2 eieren
  • 200 ml karnemelk
  • 2 eetlepels poedersuiker

Schil en prak de bananen. Roer de walnoten door de bloem, het bak- en kaneelpoeder. Meng de boter, suiker en eieren. Roer de geprakte bananen en karnemelk erdoor. Schep het bloemmengsel er zo snel mogelijk door. Vul een ingevet muffinbakblik voor 12 muffins. Bak 20-25 minuten op 180°C (160°C in een heteluchtoven). Laat de muffins even afkoelen voor u ze uit het bakblik haalt. Bestrooi ze met poedersuiker. (Dat laatste had ik niet gedaan.)

Advertenties

Eén reactie to “Bananenmuffins”

  1. Ik kom graag eens proeven.

    Smakelijke groet,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: