Grootmoeders appeltaart

11/02/2011

Gevonden op deze website en een klein beetje aangepast. Een heel lekkere taart, die ongelofelijk snel klaar is.

Ingrediënten:

  • 250 g zelfrijzende bloem
  • 250 g suiker
  • 3 eieren
  • 250 g boter
  • 2 appels

Bloem zeven. Suiker onder mengen. Kuiltje maken en 3 eidooiers in dat kuiltje doen. Boter laten smelten en toevoegen. Deeg mengen. Eiwitten kloppen en toevoegen. Appels schillen, klokhuis verwijderen, in schijfjes snijden en onder het deeg mengen. Deeg in een beboterde en bebloemde vorm doen en minstens een half uur op 180°C laten bakken, tot de breinaald die je in de taart prikt, er droog uitkomt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: